Fotbollsmålens sommar är här

homegoal

Fotbollsmål är en produkt som många tror bara finns i två varianter. Antingen de fotbollsmål som finns på riktiga fotbollsplaner och som är både för stora och dyra för hemmabruk. Eller billiga plastmål som ofta går sönder, enbart kommer i en storlek och knappast är en prydnad i trädgården. Detta tankesätt vill det danska företaget Homegoal ändra på! Företaget bygger äkta fotbollsmål i trä för hemmabruk som erbjuds i ett antal olika storlekar och modeller. På bara några år har Homegoal ändrat standarden på fotbollsmål till trädgården och levererar en produkt som i princip är ensam på marknaden när det kommer till byggkvalité och flexibilitet. Ett fotbollsmål från Homegoal är en investering för både framtiden och din familjs fysiska välmående.

Det finns inte många fritidssysselsättningar som går upp mot att spela fotboll i din egen trädgård med en eller ett par stabila fotbollsmål från Homegoal. Hela familjen kan delta och barnen kan komma ut och röra på sig. Oavsett storleken på din trädgård kan Homegoal erbjuda fotbollsmål i en storlek som passar just din yta. Sommaren närmar sig och med den EM i fotboll. Att först se en match på teve och sedan gå ut och lira med familjen eller ett gäng kompisar blir en svårslagen sysselsättning på semestern.

Vad kan Homegoal erbjuda?

Låt oss titta lite närmre på vad Homegoal erbjuder. För Homegoal är en av de viktigaste principerna att kunna erbjuda fotbollsmål i olika storlekar. Detta för att sprida glädjen med fotboll till så många ytor som möjligt. Allas trädgårdar ser inte likadana ut och det tar Homegoal hänsyn till. Homegoals fotbollsmål kommer i tre olika storlekar. Den minsta storleken heter Micro och mäter 85×125 centimeter. Denna storlek är perfekt för mindre ytor eller för små barn. Även äldre kan ha mycket kul med ett litet fotbollsmål, det är perfekt för att träna upp tekniken med. Mellanstorleken heter Mini och lämpar sig för normalstora trädgårdar. Perfekt för både barn och vuxna, extra roligt blir det om man köper två stycken fotbollsmål. Mini mäter 105×155 centimeter. För den som har gott om plats och vill ha den där riktiga matchkänslan finns den största storleken som kallas Junior. Detta fotbollsmål mäter hela 125×185 centimeter och är verkligen en imponerande pjäs. Med ett par fotbollsmål i storleken Junior kan du nästan starta din egen fotbollsliga i trädgården.

För Homegoal räcker det inte med att erbjuda tre olika storlekar, företagets fotbollsmål finns också i två olika utföranden. De två modellerna heter Classic och Pro. Classic är till för dig som kanske inte bryr dig så mycket om färgen på ett fotbollsmål och dessutom vill ha ett mål till ett oslagbart pris. Denna modell tillverkas i tryckimpregnerat virke och kommer självklart med tre års garanti. Eftersom Homegoal är ett danskt företag är de väl medvetna om det nordiska klimatet och bygger sina fotbollsmål därefter. Pro är modellen för dig som vill ha ett fotbollsmål i oöverträffad kvalité och dessutom vill utsmycka sin trädgård. Modellen tillverkas också i tryckimpregnerat tallvirke som dessutom får tre extra strykningar med träskydd. Som om inte det vore nog kommer Pro-modellen i tre olika färger. Kunden kan välja mellan ett vitt, svart eller naturfärgat fotbollsmål. Slutligen så är alla metalldetaljer rostfria, ett måste när regnet öser ner.

Homegoals övriga utbud

På senare tid har Homegoal också börjat erbjuda fotbollstillbehör av hög kvalité till oslagbara priser. Varför behöva besöka många återförsäljare när Homegoal levererar allt som kan behövas för fotboll i trädgården? Förutom sina fotbollsmål kan man köpa en riktig läderkula i storlek fyra. Om bollen börjat mjukna finns det också en fotbollspump att köpa. För den med stor tomt och som kanske inhandlat två stycken fotbollsmål är hörnflaggor ett måste för att visa var planens kanter går. Självklart erbjuder Homegoal just hörnflaggor i fyrpack. Om du själv eller barnen vill träna teknik så finns det också koner att köpa från Homegoal. Ett perfekt komplement för att träna dribblingar och andra finter. För den som är smart och vill tjäna en slant finns alla dessa tillbehör i ett set. Med detta set och ett par fotbollsmål från Homegoal kommer din trädgård vara en källa till många timmars fotbollslirande.

Vad kan du förvänta dig av ett fotbollsmål i trädgården? Otaliga timmar underhållande träning och umgänge med familj och vänner. Vi rör oss allt mindre och många har svårt att hitta motivation för att gå till gymmet eller springa planlöst. Med fotboll är det en annan femma. Så fort en fotboll kommer in i bilden så kan folk knappt hålla sig från att börja sparka runt den. Med ett eller ett par fotbollsmål blir bolltrixandet så mycket mer. Man kan spela matcher, träna teknik eller varför inte anordna en turnering i din egen trädgård. Sommarens utekvällar med grillning blir extra roliga när man har en boll och ett fotbollsmål, att spela fotboll är nästan bättre än efterrätt!

Fördelarna med ett riktigt fotbollsmål

Utan fotbollsmål blir spelet mindre strukturerat. Ett mål som till exempel bara består av två pinnar för att markera mållinjen innebär att det blir väldigt svårt att avgöra om ett skott går över målet. Dessutom fångar ett fotbollsmål upp bollen så man slipper springa och leta i grannens trädgård. Ett fotbollsmål från Homegoal är inte bara perfekt för husägaren. Skolor, dagis och fritidsgårdar är utmärkta ställen för ett fotbollsmål från Homegoal. Ett fotbollsmål drar barn och ungdomar till sig som en magnet.

Så vänta inte till imorgon med att införskaffa ett fotbollsmål i trä från Homegoal. Även den finare Pro-modellen går att köpa för långt under tusenlappen, ett helt oslagbart pris för ett manuellt tillverkat fotbollsmål i tryckimpregnerat tallvirke som dessutom kommer med tre års garanti. Homegoal har kommit för att stanna och förhoppningsvis kommer otaliga matcher spelas runt om i Sverige med företagets fotbollsmål.